|

Skupština fudbalskog kluba Radnički

fk radnicki jasa tomic grb
U subotu, 29. juna 2013. godine u galeriji Doma kulture u Jaši Tomić sa početkom u 19.00 časova biće održana Skupština fudbalskog kluba Radnički.

Na dnevnom redu biće predlozi Upravnog odbora kluba za promenu imena „Radnički Ratar“ u „Radnički 1911“ i da se Sportski centar nazove „Boško Petrov“, po živoj legendi našeg fudbala.

Pozivaju se svi članovi kluba da prisustvuju Skupštini.

Short URL: http://www.jasatomic.org/?p=27393

Postavio on jun 26 2013. Filed under Lokalni sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

12 komentara za “Skupština fudbalskog kluba Radnički”

 1. Pametni predlog i ostvarljiv sa dodatnom tackom , KUDA IDE FUDBAL U J. TOMIC KAD ZA PRVI TIM IGRAJU SAMO PET IGRACA IZ MESTA? Napomena, pa ovo mesto imaloje a i ima talentovanih fudbalera ,samo treba hrabrost uprave ,i dobar rad pa eto jasinskog fudbala, ko nekada!! Koga da gledamo , dovedene fudbalere, pa onda to nije FK RADNICKI vec DRUGI tim BILECANINA.Ovo je moje misljenje ali i kad nedeljom pita ljubitelje FK. Radnickog dali idemo na otakmicu, mnogi kazu koga da gledamo ,NEMA NASE OMLADINE, NEIDEMO!!

 2. moramo dovoditi igrace sa strane kad ovi nasi ne umedu da igraju. ako za iducu sezonu ne dovedemo jos ponekog stranca ispascemo iz kvalitetne lige u beton ligu.

 3. Neznam koga prestavljas , ali imamo mi omladinu i fudbalski obdarene sam treba dobra volja i dobar strateg pa sve sto se trosi na dovodjenje uloziti u nase.Znam i ja a znaju mnogi jasinci sta imamo ali nemozemo na vas da uticemo i vratimo omladinu a i bivse fudbalerte ,jer kod vas vlada uverenje da nemamo i to je to.POZDRAV!

 4. Lukac, ne pravi se pametan kad nisi

 5. Milomije kad ima pametnih i hvala na komplimentu, jer mi poslo DELIJA.A ja tvrdim da moja pamet ne vredja bas nikog i zato uvrede meni poslate odnose na onog ko ih poslo!

 6. Ko ti je taj Milomije…nepismeni covece…bolje bi ti bilo da, kad vec hoces da pises, razmisljas o pravopisu, a ne fudbalu!

 7. Fudbal i pravopis bas smesno a vi gos. pismeni dokazujete vase pismenost time sto rec milomije smatrate osobom a ne znacenjem ,kad je coveku nesto milo.A vidite cenjeni gos.ja nepismen Bugarin se prestavljam imenom i njega se ne stidim pa sad razmislite kad hocete da vredjate , vredjajte,ali bar se ne krijte iza Delija. POZDRAV

 8. MILO MI JE, da ne kapiras nista, i tako bez mozga ostavljas komentare, na koje mogu samo da se p*****m!

 9. Ja gospodine POPISAM se ne stidim mojih komentara , ali bog ti pomogo da se trgnas i izvines sve koje vredjas a nije ni cudo kad se i svog imena stidis,POZDRAV!

 10. ove sezone radnicki ce eksplodirati, u svakom smislu te reci…

 11. samo u pozitivnom smislu

 12. Pazte se deco da neko ne nastrada

Ostavite vaš komentar

Arhiva

Poslednji komentari

 • JNA: 01.01.2017. neradni dan.hvala sefe
 • Forstat: Moram da komentarisem: Da pioniri fk Radnickog i trener nisu pomogli u organizovanju turnir bi se zvao...
 • rale: Kazu ljudi kada ne dostaju argumenti onda se primenjuje sila.Danas kada raspolazemo sa puno sredstava da bi...
 • JNA: takodje,nisam orjentisan za te dve partije kad smo kod toga.. jesu moji uz vlast,ali nisam za te dve,ali je...
 • JNA: Odakle je S.T ? sta ima veze ciji je politicar,tj koje stranke? i ko zna da li je to politicki ili neki drugi...