Bušenje bunara u Sutjesci

Radovi na bušenju bunara u Sutjesci, čijim će se završetkom obezbediti dovoljna količina vode potrebna za nesmetano vodosnabdevanje ovog naseljenog mesta i biti rešen dugogodišnji problem meštana sa slabijim pritiskom vode u mreži, počeli su danas.

Utvrđeno je da postojeći bunari koji su privatizacijom sada u vlasništvu privatne firme a koje su koristili i meštani Sutjeske nemaju izdašnost, odnosno da nemaju mogućnost da obezbede potrebne količine vode za snabdevanje, pa je odlučeno da se vrši bušenje novog bunara. Danas su počeli sa bušenjem bunara, čime će biti obezbeđeno dodatnih 10 litara vode u sekundi, a samim tim i dovoljna količina vode potrebna za nesmetano vodosnabdevanje Sutjeske.

-„Lokalna samouprava je dokazala da je spremna da rešava sve probleme naših građana. Ogroman problem sa vodosnabdevanjem meštana Sutjeske dugo već traje i lokalna samouprava je uspela da urgentno pokrene sve potrebne radnje i obezbedi sredstva u visini od 5,5 miliona dinara za bušenje novog bunara.“ Rekao je Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj.

Galerija slika

bušenje bunaraSutjeskavodosnabdevanjevodovod
Komentari (0)
Dodaj komentar