Domaćini nemilosrdni prema gostima

Po veoma lošem vremenu i kiši koja je u dva navrata „istresla“ oko 30 litara po metru kvadratnom, održan je treći ovogodišnji „Carp kup“ na jezeru u Krajišniku. Učestvovalo je 28 ekipa sa po dva člana.

Domaćini su ovog puta bili nemilosrdni prema gostima osvojivši prva tri mesta. Pobednik ovog takmičenja je ekipa „Žiži Banda“ u sastavu Bucalo Veljko (14god) i Babić Ognjen (13god) ulovivši 12 riba ukupne težine 29 kg. Drugo mesto je osvojila ekipa Bezimeni (Karanović Nikola i Savić Jovan) sa 9 riba ukupne težine 24.7 kg. Treći su bili prekaljeni majstori ribolova ekipa „Složna Braća“ u sastavu Rađenović Predrag i Savić Željko sa 8 riba težine 14.4kg.

Najveću ribu, amura teškog 4.9 kg ulovio je mlađani Aca Pandurov iz ekipe „Deda i Unuk“ iz Itebeja kome to polazi za rukom već drugi put od tri takmičenja.

-„Zbog ove situacije sa koronom i nemogućnosti da organizujemo zajednički ručak, proglašenje pobednika, dodela pehara i nagrada obavljena je na samom jezeru. Nama, kao organizatorima, posebno zadovoljstvo pričinjavaju dve činjenice. Prva je to da na svako takmičenje dolazi sve veći broj ekipa  iz cele Vojvodine, tako da smo po prvi put imali takmičare iz Novog Sada, Maglića, Novog Kneževca, Orlovata a druga da stižu neke nove generacije ribolovaca koji će dugo da „haraju“ po ribolovačkim stazama. U ime Udruženja, želeo bih da se zahvalim svim takmičarima, što su izdržali do kraja. Do novog takmičenja pozdrav i BISTRO“ izjavio je za NMR Info Željko Savić predsednik Udruženja sportskih ribolovaca „Amur“ iz Krajišnika.

Udruženje sportskih ribolovaca „Amur“ iz Krajišnika ima u planu da u drugoj polovini avgusta održe noćni „Carp kup“ što bi trebalo da bude posebno uživanje na osvetljenom jezeru.

amurcar cupKrajisnikpecanje
Komentari (0)
Dodaj komentar