Godina prođe a sećanja ne blede

Godinu dana je prošlo od smrti Predraga Miloševića Karasija, predsednika opštine Sečanj

Kažu da čovek vredi toliko koliko prijatelja ima, a sudeći po broju ljudi koji su danas posetili njegov grob i pomen Predrag Milošević Karasi vredeo je mnogo. Otvorena granica, rekonstruisani putevi, izgrađen most, nova fabrika, podrška sportu, kulturi, samo su neki od tragova koje je ostavio za sobom.

Godišnjicu njegove smrti obeležile su kolege i prijatelji na današnjem pomenu koji je organizovan u sali većnice Skupštine opštine Sečanj. Potsetili se na njegov doprinos razvoju naše male banatske opštine, govorili o tome kakav je on bio i upisivali se u knjigu žalosti. Pomenu je prisustvovala i Nataša, supruga pokojnog Karasija, brat, kum Dragiša Slijepčević, dugogodisnji prijatelj Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, Mitar Vučurević, predsednik opštine Žitište, Snežana Vučurević, nacelnica Srednjobanatskog okruga.

Na skupu je prikazan video snimak sećanja na Karasija a prisutnima su se obratili Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj, Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina i Mitar Vučurević, predsednik opštine Žitište.

Galerija slika

Karasipomenpredsedniksečanj