JAVNI OGLAS ZA OTUĐENJE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA IZ JAVNE SVOJINE OPŠTINE SEČANJ METODOM JAVNOG NADMETANJA

Komisija za otuđenje i davanje u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Sečanj, uz saglasnost Opštinskog veća opštine Sečanj, objavljuje: JAVNI OGLAS ZA OTUĐENJE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA IZ JAVNE SVOJINE OPŠTINE SEČANJ METODOM JAVNOG NADMETANJA.
OTUĐUJE SE građevinsko zemljište u javnoj svojini opštine Sečanj, u postupku javnog nadmetanja, i to:
– kat.parc.br. 245/2 KO Sečanj, upisana u list nepokretnosti broj 1422 za KO Sečanj, u ulici Žarka Zrenjanina, površine 1.324 m2, vrsta zemljišta: građevinsko zemljište u građevinskom rejonu, obim prava: 1/1.
Opis građevinskog zemljišta:
Katastarska parcela broj 245/2 KO Sečanj u Sečnju obuhvaćena je Generalnim planom Sečanj („Službeni list opštine Sečanj“, br.6/2005) i pripada zoni stanovanja. Na navedenoj parceli ne postoje objekti. Površina parcele je 1.324 m2, što je više od minimalne površine građevinske parcele od 300 m2, koliko je propisano planskim dokumentom.
Prijava se predaje na pisarnicu Opštinske uprave Sečanj, ili poštom na adresu: Opština Sečanj, ul.Vožda Karađorđa br.57, sa naznakom: „ZA KOMISIJU ZA GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE – NE OTVARATI”.
Javno nadmetanje će se održati dana 12.04.2021.godine (petak) u maloj većnici Skupštine opštine Sečanj, sa početkom u 10:00 časova.
Zainteresovana lica mogu pogledati zemljište koje je predmet otuđenja i ostvariti uvid u dokumentaciju – akte o vlasništvu za sve vreme trajanja javnog oglašavanja, svakog radnog dana uz prethodnu najavu predsedniku Komisije za otuđenje i davanje u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Sečanj. Za sva dodatna obaveštenja možete se obratiti, na kontakt telefon 023/3841-410.
Ovaj oglas je objavljen na oglasnim tablama Opštinske uprave Sečanj, Mesne zajednice Sečanj i zvaničnom veb sajtu opštine Sečanj, dana 25.03.2021. godine i traje od 25.03. -09.04.2021. godine.
JAVNI OGLAS ZA OTUĐENJE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA IZ JAVNE SVOJINE OPŠTINE SEČANJ METODOM JAVNOG NADMETANJA

opstinaparcelaprodajasečanj
Komentari (0)
Dodaj komentar