Korinđanje i podela paketića u MZ Jaša Tomić

Po drugi put kako je u prostorijama Mesne zajednice Jaša Tomić na Badnji dan organizovano korinđanje i podela božićnih paketića deci od V do VIII razreda osnovne škole pod sloganom „OSTANIMO ŠTO DUŽE DECA“.
Komisija za socijalna pitanja Saveta mesne zajednice koju čine Katarina Zarin, Marija Blanuša i Ilija Peško, uz podršku ostalih članova saveta nastavili su ove godine sa podelom paketića i poklona a prvenstveno da korinđanjem približe duh Božića, običaja i promocije pravih vrednosti detinjstva.
-„Ovim gestom želimo deci da približimo duh Božića,naših običaja i promovišemo prave vrednosti detinjstva. Drago nam je što je naša prošlogodišnja ideja zaživela i usrećila veliki broj dece jer za njih živimo, za njih se borimo“ rekao je Ilija Peško član Saveta mesne zajednice i jedan od organizatora ove manifestacije.
Ove godine je obezbeđeno 65 paketića ali i velika količina slatkiša i sokića za male korinđaše. Deo sredstava za paketiće je obezbedila mesna zajednica ali je nemerljiva pomoć i sponzora koji su obezbedili dodatnih 20 hiljada dinara. Sponzorisali su: Draško Drašković, Milan Zvijer, Katarina Zarin, Ilija Peško i po prvi put Bojan Radivoj iz udruženja „Žuća“.
-„Hvala svoj deci na odzivu,ulepšali su nam Božić i praznične dane, dali nam snagu i volju da se za njih borimo i u narednim godinama. Želimo svima sretan Božić, mir u kući i dobro zdravlje“ rekla je Katarina Zarin jedna od organizatora ove manifestacije.
-„Hvala dragi naši korinđaši! Smeh, pesma, druženje, predivno. Želimo vam da rastete u zdravlju i veselju ali da zauvek u sebi zadržite iskreni dečiji duh, i da narednim generacijama vi poklanjate ljubav, pažnju i naravno slatkiše. Srećan Božić mališani!“ rekla je Marija Blanuša zamenica predsednika Saveta mesne zajednice i jedna od organizatora ove manifestacije.
Manifestaciji prisustvovao i Dragomir Popara, predsednik Saveta MZ Jaša Tomić.

Galerija slika

Korindjanjemz jasa tomicpaketići
Komentari (0)
Dodaj komentar