Likovna kolonija „KAD KRAJIŠNIK SANJA“

U sklopu programa proslave Dana sela Krajišnik, pod pokroviteljstvom opštine Sečanj i mesne zajednice Krajišnik održana je likovna kolonija „KAD KRAJIŠNIK SANJA“.
Treću po redu likovnu koloniju organizovale su Milena Škrbić i Vera Tankosić koje su zajedničkim snagama radile i mural.
U dogovoru sa organizatorom svoja platna izložio je fotograf Danijel Bajić iz Krajišnika koji svoje slike stvara u digitalnoj tehnici.
Slikari su radili u centru, ispred osnovne škole dostupni pogledima ljubopitljivih meštana a likovnu kolonije obišao je i Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj.
-„Deset godina se organizuje kolonija sa decom, a treća godina kako je to prošireno i na odrasle. Kolonija je trajala samo jedan dan iz dobro nam poznatih razloga a ove godine je bilo 14 učesnika. Došlo nam je tri slikara Sečnja iz Zrenjanina jedan vajar, slikarka iz Botoša iz Novih Kozaraca dva slikara a Krajišnik je imao tri slikara i jednog digitalnog slikara – fotografa i slikarka iz Beograda…“ za NMR Info izjavila je Milena Škrbić jedna od organizatorki likovne kolonije“KAD KRAJIŠNIK SANJA“.

Galerija slika

Krajisniklikovna kolonijamuralslikari
Komentari (0)
Dodaj komentar