LINGLONG TRAŽI RADNIKE

Opština Sečanj u saradnji sa kompanijom „Linglong International Europe“ DOO Zrenjanin, poziva nezaposlene i zainteresovane građane koji žele da se zaposle u kompaniji „Linglong International Europe“ DOO Zrenjanin da se prijave do dana 09.08.2023. godine u svojim mesnim zajednicama.
Predstavnici kompanije zainteresovanim građanima bi izvršili prezentaciju uslova rada u svojoj kompaniji dana 10.08 2023. godine u 12 časova, u prostorijama opštine Sečanj.
Potrebni su radnici za sledeća radna mesta:
1. Operater u proizvodnji potreban broj radnika preko 200. Profil radnika: završeno minimalno osnovno obrazovanje. Nije neophodno prethodno radno iskustvo kao operater u proizvodnji.
2. Električari i tehničari na održavanju – potreban broj radnika preko 80. Profil radnika: završena srednja škola, poželjno elektro ili mašinsko usmeravanje. Nije neophodno radno iskustvo u struci, ali je poželjno.
3. Magacioneri – potreban broj radnika preko 10. Profil radnika: završena srednja škola, poznavanje rada na računaru i različitim programima. Poželjno prethodno radno iskustvo u magacinu. Potrebni su i viljuškaristi, poželjno sa licencom.
4. Metalostrugari – potreban broj radnika preko 10. Profil radnika: završena srednja škola. Potrebno prethodno radno iskustvo na strugovima i glodalicama.

konkurslinglongopstinaradnicisečanjzaposljavanje
Komentari (0)
Dodaj komentar