Lisov junak utakmice

Teško je bilo povratiti atmosferu u ekipi Hercegovine posle šokantnog poraza u prvoj utakmici baraža u Inđiji. Ostali su sečanjci u Inđiji kratki za gol a ostao je opor ukus zbog načina na koji se to desilo. No, život ide dalje.
Dočekali su u nedelju ekipu Banatskog Karlovca u drugoj utakmici baraža za popunu Super B lige. Posle početnog ispitivanja snaga domaći u 12. minutu stiču prvu osetniju prednost i vode sa 3 gola razlike. Uporni su Karlovčani , to je ekipa koja nikada ne odustaje. Vrlo brzo se vraćaju u susret i posle nekoliko grešaka domaćih izjednačuju na 16:16. Trener domaćih Vučković tada vadi iz igre kapitena Hercegovine Novakovića a između stativa staje mladi Lisov. Upravo je ovaj mladi golman sa svojim intervencijama pogurao svoj tim te je na poluvremenu 20:17 za Hercegovinu.
Drugi deo susreta je protekao u dominaciji sečanjaca a razlika je išla do velikih plus 7 i ništa nije nagoveštavalo dramu. Pomislili su domaći igrači da su dobili ovaj meč, pomislili i stali. Greške se ređaju jedna za drugom. Ishitreni šutevi, tehničke greške, indolentna igra u odbrani. Sve su to znali da kazne gosti i u 58. minutu stižu do izjednačenja. Uspevaju domaći da postignu gol a zatim i da se odbrane. Na 20 sekundi do kraja, posle greške domaćih gosti osvajaju loptu. Nakon prekršaja Vukoja sudije Radaković i Bakmaz opravdano dosuđuju sedmerac za karlovčane. Zadrhtala je ruka krilu gostiju Kamberoviću i njegov šut o parket završava na prečci. Zakačio je tu loptu mladi Lisov i tako izrastao u junaka ovog susreta. Još jedam akter je obeležio ovaj meč. Desno krilo sečanjaca Vukoje Stefan je prvi strelac ovog meča sa postignutih 16 pogodaka.
Krajnji rezultat 37:36 za Hercegovinu.

Galerija slika

Banatski KarlovacHercegovinarukometsečanj
Komentari (0)
Dodaj komentar