Miladinov odigrao meč sezone

U drugom kolu prolećnog nastavka PRLS Hercegovina iz Sečnja ugostila je ekipu Apatina iz istoimenog mesta.

Bez opravdano odsutinih Komara, Sebastijanova i Zubca sečanjci su odigrali jednu od najboljih utakmica u dosadašnjem delu takmičenja. Odbrana 6-0 je funkcionisala odlično i iz takve igre domaći su preko kontranapada dolazili do lakih golova. Doduše, u tome su im pomogli igrači gostujuće ekipe koji su napravili veliki broj grešaka što su domaći iskoristili i na poluvremenu je 16:8 za Hercegovinu.

U nastavku ista slika na terenu tako da gosti nisu mogli da izbegnu poraz i na kraju je 32:17 za domaće. Takođe, moramo spomenuti, po nama najboljeg aktera ovog susreta Dalibora Miladinova koji i ako nije igrao na svojoj poziciji odigrao je meč sezone i postigao 10 golova iz isto toliko pokušaja.

Sa ovom pobedom Hercegovina je sustigla bodovno Apatin i pretekla ih na tabeli zbog boljeg međusobnog skora. Sečanjci zauzimaju trenutno petu poziciju na tabeli sa skorom od 7 pobeda i 6 poraza.

Strelci u ovom susretu za Hercegovinu su: Miladinov 10, Meljanac 6, Milošević 5, Pungul 2, Sukić 2, Parkajić 2, Nikolić 2, Vučković 2 i Spahić 1.

U sledećem kolu Hercegovina gostuje ekipi Nove Pazove.

ApatinHercegovinaMiladinovrukometsečanj