NOVE MERE ŠTABA ZA VANDREDNE SITUACIJE OPŠTINE SEČANJ

1) U periodu od 6. marta 2021. godine, od 12.00 časova, do 8. marta 2021. godine do 6.00 časova, objekti i drugi prostori u kojima se obavljaju sledeće delatnosti neće raditi, i to:
a) pružanje usluga ugostiteljstva koje obuhvataju prodaju hrane i pića (restorani, kafići, klubovi, i sl.);
b) pružanja usluga u zatvorenim ili otvorenim trgovinskim centrima i sličnim objektima u kojima se obavlja ta delatnost (tržni centri, pijace i sl.);
c) u oblasti kulture, kada se podrazumeva istovremeno prisustvo više lica u istom zatvorenom prostoru izuzev pozorišta (bioskopi, muzeji, galerije);
d) priređivanja posebnih i klasičnih igara na sreću (kladionice, igraonice i sl.);
e) u oblasti sporta, kada se podrazumeva istovremeno prisustvo više lica u istom prostoru ili dugotrajniji neposredni kontakt sa korisnikom usluge, izuzev onih objekata u kojima se održavaju već zakazana takmičenja, (fitnes centri, teretane, vežbaonice, spa centri, bazeni i drugi objekti namenjeni za sport i rekreaciju i sl.).
f) u objektima u kojima se obavlja delatnost pružanja zanatskih i drugih usluga u neposrednom i dugotrajnom fizičkom kontaktu sa korisnikom usluge (kozmetički saloni, frizerski saloni, saloni lapote).

kovidopstinasečanjštabzaključak
Komentari (0)
Dodaj komentar