Održana 14. redovna sednica Skupštine opštine Sečanj

U petak, 17. novembra 2021. godine u sali doma kulture održana redovna 14. sednica SO Sečanj. Sednici prisustvovalo svih 23 odbornika.
Sednicu vodio Arsen Plahin predsednik Skupštine opštine Sečanj a prisustvali su Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj, Ljiljana Kitić zamenica predsednika opštine Sečanj i Nebojša Obrknežev član Opštinskog veća.
Za ovu sednicu predložen i jednoglasno usvojeni Zapisnik sa prethodne sednice i sledeći Dnevni red:
1. Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Sečanj za 2021. godinu — Rebalans V
2. Predlog Odluke o budžetu opštine Sečanj za 2022. godinu
3. Predlog Kadrovskog plana opštinske uprave opštine Sečanj za 2022. godinu
4. Predlog Odluke o izmeni Odluke o primanjima lica koje bira, imenuje, odnosno postavlja Skupština opštine Sečanj i odbornika u Skupštini opštine Sečanj
5. Predlog Rešenja o imenovanju Opštinske izborne Komisije opštine Sečanj
6. Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika Komsije za populacionu politiku opštine Sečanj
7. Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora OŠ „Ivo Lola Ribar” Sutjeska
8. Odbornička pitanja i predlozi
U prvoj tački odbornike je informisala Biljana Škrbić rukovodilac Odeljenja za budžet, trezor i finansije o izmenama i dopunama budžeta opštine Sečanj za 2021. godinu, trezor a učešće u raspravi uzeli su mr Milan Radovanović i Marin Živojin. Odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Sečanj za 2021. godinu — Rebalans V usvojena većinom glasova.
Posle rasprave u kojoj su učestvovali mr Milan Radovanović i Marin Živojin a posle obrazloženja Nebojše Obrkneževa člana Opštinskog veća Odluka o budžetu opštine Sečanj za 2022. godinu usvojena je jednoglasno.
Predlog Kadrovskog plana opštinske uprave opštine Sečanj za 2022. godinu usvojen jednoglasno dok su ostale tačke usvojene većinom glasova.

odborniciopstinasečanjsednicaskupstina
Komentari (0)
Dodaj komentar