Pala je i Vojvodina

U nedelju 7. septembra 2014. godine u Jaša Tomiću odigrana prvenstvena fudbalska utakmica 4. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin između domaćeg Radničkog i Vojvodine iz Novog Miloševa.

Ekipa Radničkog ima početni udarac sa centra, odmah silovito kreće u napad i u 2. minutu efektan gol postiže Karlo Ferenčak. Ekipa Vojvodine u šoku, teškom mukom brane svoj gol. U toku je 5. minut utakmice kada Marko Pejin propušta stopostotnu šansu i eventualnim golom zapečeti sudbinu gostujućoj ekipi. Propuštena šansa nije uticala na igru, naprotiv, slede još žešči napadi i u 25. minutu gol za Radnički postiže Pejin. Sa vođstvom od 2 gola razlike se odlazi na odmor.

U drugom poluvremenu neobjašnjivi preokret i loša igra Radničkog. Iskusni tim Vojvodine znalački koristi slabost domaće ekipe i u 2. minutu nastavka igre postižu gol. Trener Milivojević je početkom drugog poluvremena bio pronuđen da umesto povređenog kapitena Đurić Damira u igru ubaci Sašu Praštala, a umesto Karla Ferenčaka na teren izašao novi igrač Popović. Ekipa Radničkog uspeva da suzbije opasne napade Vojvodine, a u 75. minutu iskusni Nikola Uljarević postiže treći, pobedonosni gol. Konačan rezultat meča je 3:1 za Radnički.

-“Imamo loš raspored tako da sledeće dve utakmice igramo u gostima. No, čekujem da će igrači dati sve od sebe i da ćemo se vratiti sa povoljnim rezultatima” – izjavio je za NMR Info Zoran Milivojević, trener fudbalskog kluba “Radnički 1911” iz Jaša Tomića.

Galerija slika

 

fudbaljaša tomićNovo MilosevoPFL ZrenjaninRadnički 1911vojvodina
Komentari (0)
Dodaj komentar