Poklon deci iz Poletarca

Udruženje žena “Naš osmeh” iz Sečnja po ko zna koji put svojim radom i aktivnošću pokazuje koliko vredi. Tridesetak žena iz ovog udruženja ima za cilj da poboljša kvalitet života svih građana Sečnja.
Predškolskoj ustanovi “Poletarac” iz Sečnja danas su pripremili veliko iznenađenje. Uručili su 40 kompleta posteljine za dečije krevete.
-“Kao i u celom svetu, tako i u našem malom udruženju pandemija je poremetila sve naše planove za rad. Bez obzira na to, mi smo mnogo toga uspele da uradimo. Naš zadatak je promovisanje našeg sela, tako da smo u prošloj godini učestvovale u tv emisijama “Šarenica“, “Prelo u našem sokaku”, “Dodati život godinama“. Organizovali smo predavanje iz zdravstva, uređenje sela, humanitarnu akciju “Pomoć socijalno ugroženim porodicama”. Takođe smo učestvovale na nekoliko manifestacija i organizovali naše “Jesenje čarolije”. U oktobru smo, kao i predhodnih godina, darovale đake prvake i tada smo došle na ideju da obradujemo naše najmlađe sugrađane. Kupile smo materijal i sašile posteljinu zeleći da im odmor i spavanje u vrtiću bude ugodniji. Našoj dragoj deci želimo srećno detinjstvo i uživanje sa njihovim vaspitačicama. Zahvaljujemo se na današnjem divnom dočeku a za nas je najlepši deo dana bio njihov osmeh dok su nam recitovali pesmicu.“- izjavila je predsednica udruženja Dangubić Mirjana.

Galerija slika

naš osmehpoklonpoletaracsečanjudruženje
Komentari (0)
Dodaj komentar