Poraz Hercegovine

RK “Hercegovina” Sečanj – RK “Apatin” Apatin 18:27 (10:14)
Jaša Tomić, Hala sportova, Gledalaca oko 100. Sudije: Vladimir Knežić (Vrbas), Velimir Radovanov (Bačka Palanka), Delegat: Dijana Konstantinović (Kikinda)

Hercegovina – Milićević, Miladinov, Pašajlić, Miladinov D., Vukoje, Rikalo, Aćimović, Milošević, Spahić, Čiznašev, Komar, Gaćinović, Pešut, Savović, Berta, Damjanov.

ApatinSolać, Ćirić, Oljača, Kljajić, Mandić, Krec, Bogojević, Bahić, Milojević

U 19. kolu DRLS – Sever rukometaši Hercegovine su na svom terenu igrali protiv uvek neugodne ekipe iz Apatina. Već u prvom poluvremenu se jasno videlo da će Hercegovina u ovoj utakmici izgubiti. Lepršava i dobra igra ekipe iz Apatina samo je još više uticala na lošu igru igrača Hercegovine. Prvih petnaestak minuta borba je bila koliko toliko izjednačena, ali kako je vreme prolazilo gosti su bili sve bolji kako u napadu tako i u odbrani.
Drugo poluvreme gotovo u celosti pripada gostujućoj ekipi koja uspeva da još više poveća gol razliku i mirno uđe u završnicu meča.
Izuzetno slaba igra ekipe Hercegovine, mnogo grešaka i slaba odbrana u ovoj utakmici je prosto bila zbunjujuća. Miodrag Aćimović, trener Hercegovine će u nastavku imati pune ruke posla da konsoliduje redove i povrati dobru igru na koju smo navikli.

Galerija slika

ApatinHercegovinarukometsečanj
Komentari (0)
Dodaj komentar