Povratak u Područnu ligu primarni cilj FK “Radnički 1911”

Nakon letnje pauze, uprava fudbalskog kluba “Radnički 1911” ponovo se okupila i održala sastanak na kom su glavne teme bile sumiranje utisaka iz prethodne sezone i planovi za sezonu koja nas očekuje. Sastanku su prisustvovali predsednik kluba Duško Vulić, članovi uprave Milan Žebeljan, Milan Zvijer, Zoran Mihajlović, Miladin Jović, Tomislav Mladenović, Sava Petrov, predsednik Skupstine opštine Sečanj Arsen Plahin i kapiten Fk Radnickog 1911 Milivoje Savić, dok je Stanko Ilić bio opravdano odsustan.
Kao što je i očekivano, prethodna sezona je ocenjena kao veoma neuspešnom, jer je Radnički 1911 ispao iz područne lige. Iako je na to uticao korona virus kojim su bili zahvaćeni predsednik i trener i jos mnogi drugi faktori svakako je neprihvatljivo to što se dogodilo u poslednjih nekoliko kola.
Drugi deo sastanka posvećen je planovima za predstojeću sezonu, i organizacijom igračkog kadra. Plan je da se Radnički 1911 ekspresno vrati u područnu ligu, s obzirom da je ovo godina u kojoj klub slavi 110 godina postojanja. Veći deo ekipe je ostao na broju i uz par adekvatnih pojačanja i uz dobrog trenera uprava smatra da je. Za trenera je izabran dugogodišnji kapiten fudbalskog kluba Dario Peka, doskorašnji trener mlađih kategorija.
Važno je napomenuti i da je Miladina Jović odlučio da zbog obaveza napusti upravni odbor, a kao novi članovi izabrani su Laslo Lukač i Sorin Ogodesku.

FK Radnički 1911jaša tomić
Komentari (0)
Dodaj komentar