Prezentacija Razvojnog fonda Vojvodine u Jaši Tomiću

U sredu, 29. novembra 2017. godine u galeriji Doma kulture u Jaši Tomiću održana je prezentacija konkursa Razvojnog fonda AP Vojvodine namenjena preduzetnicima i poljoprivrednim gazdinstvima.

-„Drago nam je jer imamo priliku poljoprivrednicima iz Sečanjske opštine da prezentujemo novu kreditnu liniju za nabavku poljoprivredne mehanizacije. Po veoma povoljnim uslovima poljoprivrednici mogu konkurisati za sredstva do 5 000 000 dinara sa kamatnom stopom do 1.5 odsto na godišnjem nivou. Predstavnici Razvojnog fonda svakodnevno razgovaraju sa poljoprivrednicima na terenu kako bi što bolje razumeli trenutno stanje I time prilagodili uslove njihovim potrebama“ rekla je Snežana Racić iz Razvojnog fonda Vojvodiine.

-„Prihvatili smo ponudu predstavnika Razvojnog fonda da održe prezentaciju u našem mestu. Obezbedili smo sve što im je bilo potrebno a ono što je najvažnije je da smo pomogli da dopru do dobrog dela poljoprivrednika i pčelara jer je pčelarstvo u povoju u našem mestu“ rekao je Đorđe Guran, predsednik mesne zajednice Jaša Tomić.

Fondjaša tomićkonkursikreditiprezentacijarfv