Radnički 1911 neumoljiv, pala je i Mladost

U 22. kolu PFL Zrenjanin Radnički 1911 je danas na svom terenu igrao protiv ekipe Mladosti iz Banatskog Despotovca.
Silovit početak domaće ekipe zbunio je goste i posle samo 13 minuta igre sve je bilo rešeno. Prvi gol za Radnički 1911 u 2. minutu postiže Rakić Aleksandar, u 5. minutu pridružuje se u strelce i Ferenčak Karlo a u 13. minutu upisuje se i Marko Pejin. Na odmor se odlazi rezultatom 3:0.
U drugom poluvremenu smirenija igra domaćih sa nekoliko propuštenih prilika da se dodatno ugrozi gol gostiju. U 73. minutu gol postiže Slavković Jovan što je i konačan rezultat utakmice.
Utakmica je do samo par minuta do kraja protekla u fer i korektnoj igri. Nemili događaj se dogodio u 87. minutu kada posle verbalnog sukoba između Savić Milivoja kapitena ekipe Radnički 1911 i Srdić Marka iz ekipe Mladosti u teren ulazi gostujući trener Srdić Zoran u nameri da smiri svog igrača. Postupak trenera ipak stvara veliku gužvu na terenu i u jednom momentu glavni sudija Krstić Vojislav podiže crveni karton i isključuje Srdić Zorana iz tehničkog prostora. Po rečima sudije Krstića trener Srdić Zoran mu je izbio pištaljku iz ruke i to je bio dovoljan razlog za njegovo isključenje. Po izjavama pomoćnih sudija, igrača a i delegata niko nije video da je trener Srdić Zoran izbio pištaljku iz ruke glavnog sudije Krstić Vojislava.

Galerija slika

Banatski Despotovacfudbaljaša tomićmladostRadnički 1911
Komentari (0)
Dodaj komentar