RK “Hercegovina” organizovala druženje za najmlađe članove

RK “Hercegovina” je povodom novogodišnjih i božićnjih praznika upriličila druženje dečice u OKC-u u Sečnju. Slavlje su im uveličali i predsednik opštine Predrag Rađenović, predsednik Saveta mesne zajednice Miodrag Milošević, direktorica OKC Branislava Rudan, direktorica srednje škole Danijela Aleksić, član Opštinskog veća Darko Vukoje, trener RK Proletera Gorjan Spahić, proslavljeni svetski šampion Momir Rnić Čape, članovi uprave kluba, sponzori i roditelji dece.
Prisutnima su se obradili predsednik opštine, predsednik mesne zajednice, Rnić i treneri Nedeljko Vučković i Slađana Kravarušić, a zatim su dečici podeljeni prigodni pokloni. Pored škole rukometa tu su se pridružila dečica iz tek oformljene školice sporta.
Povodom tek oformljene školice sporta pitali smo trenera školice profesorku Slađanu Kravarušić.
-„Velika mi je čast i zadovoljstvo što se konačno moj trud isplatio i što sam počela rad sa najmlađim uzrastom dečice od 3 do 8 godina. Svojim radom u školi uvidela sam da nam deca imaju sve manje fizičke aktivnosti i ideja je da se deca kroz ovu školicu usmere na sport. Osnovni program školice sporta čine dva treninga nedeljno u trajanju od po 60 minuta koji su usmereni na razvoj motoričkih sposobnosti dece, njihove koordinacije, agilnosti, okretnosti, ravnoteže, osećaja položaja u prostoru kao i pozitivnih psihološko-socijoloških karakteristika. Takođe, jedan od osnovnih zadataka školice je stvaranje interesovanja i ljubavi prema zdravom životu i sportu. Hvala i roditeljima koji su mi pružili podršku i poverenje i nadam se da će ova školica zaživeti i da će deca dalje nastaviti da se bave sportom. Svi zainteresovani roditelji mogu u svakom trenutku da dovedu svoju decu da vide šta mi to radimo na treninzima i ako žele da nam se pridruže u kasnijem radu. Kada vidim večeras ovde ovoliku dečicu na okupu srce mi je puno i znam da radim pravu stvar i uvek ću biti tu bilo šta kome da zatreba. Hvala svima vama na pomoći i podršci koju mi pružaju, a najviše zahvalnosti mojoj porodici koja je uz mene kako bih sve ovo mogla i da postignem.“

Galerija slika

druzenjeHercegovinarukometškolica sporta
Komentari (0)
Dodaj komentar