Školski paket za buduće đake prvake

Komisija za populacionu politiku opštine Sečanj, u 2018/2019 godini, donela je svoj novi Pravilnik rada. U pravilniku postoje mere sa kojima se Komisija bavi i sprovodi. Jedna od tih mera je: Mera ublažavanje ekonomske cene podizanja deteta. Komisija je ovu meru predstavila kao “Školski paket za buduće đake prvake” i na taj način kompletirala sa: rančevima, lektirama, pernicama, sveskama, vodenim bojama, blokom, kesama za pribor likovnog vaspitanja i vrećicom za sport.
Nataša Rađenović je pozdravila svu decu, roditelje, vaspitače, učitelje, direktore škola, direktoricu OKC i na kraju napomenula da je sve ovo bilo ostvarljivo uz dobar sluh lokalne samouprave, kao i najzaslužnijeg za sam cilj ostvarivanja predsednik opštine Sečanj.
Nataš Rađenović je u nastavku predstavila sve članove Komisije i spomenula da su se okupili i po drugom povodu, likovno – literarnom konkursu “Uskrs”. Deci vrtića i škola podeljene su nagrade i diplome, kao i svakom vrtiću i školi poklon knjige.
Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj se obratio deci, poželeo im srećan polazak u školu, nagrađenim čestitao i dodao da će opština uraditi za decu sve da se osećaju lepo, da će se i roditeljima pomoći koliko se bude moglo.

Galerija slika

paketpopulaciona politikasečanjškolavrtic