TEHNIČKI PREGLED „JANJUŠEVIĆ“ SEČANJ – DVE DECENIJE POSTOJANJA

Privredno društvo „Janjušević“ d.o.o. Sečanj ovih dana obeležava značajan jubilej, dve decenije od svog osnivanja i otvaranja prve linije tehničkog pregleda vozila u Sečnju. To je bio jedinstven povod za posetu ovoj firmi i razgovor sa direktorom Anom Janjušević.
U menadžmentu firme dobro se sećaju prvih početaka i izazova sa kojima su se tada susretali. Kako kažu nije bilo lako, ali preduzetnički duh, porodično jedinstvo i iskrena podrška prijatelja i klijenata, dali su im snage i podstreka za postizanje poslovnih uspeha i opstanak na tržištu.


Kako gospođa Ana Janjušević navodi, preduzeće „Janjušević“ d.o.o. iz Sečnja, danas je moderna porodična firma, koja pored usluge tehničkog pregleda i registracije vozila, svojim klijentima pruža i široku lepezu različitih autoservisnih usluga. Stalno prateći zahteve svojih klijenata, odnedavno u servisnom prostoru u Sečnju vlasnici mogu izvršiti i sve vrste atesta i reatesta uređaja na svojim vozilima, kao i homologaciju vozila uveženih iz inostranstva.


U cilju upotpunjavanja asortimana svojih usluga, nabavljena je i savremena oprema za kompjutersku reglažu trapa, servisiranje klima uređaja na vozilima, kao i oprema za ultrazvučno čišćenje dizni i karburatora, tako da vlasnici ove usluge sada mogu obaviti sve navedene usluge u firmi „Janjušević“ d.o.o.
Privredno društvo „Janjušević“ d.o.o. Sečanj ovom prilikom se zahvaljuje svojim poslovnim partnerima, lokalnoj samoupravi i svim svojim klijentima na razumevanju i podršci, sa uverenjem da će i ubuduće na obostrano zadovoljstvo postizati zavidne poslovne rezultate.

atestijanjušević dooklimasečanjservistehnički pregled
Komentari (0)
Dodaj komentar