Završen I Memorijalni turnir u rukometu „KARASI I LEGENDE RUKOMETA“

U Sečnju je održan I Memorijalni turnir u rukometu „KARASI I LEGENDE RUKOMETA“ u organizaciji  rukometnog kluba „Hercegovina“, velike podrške Turističke organizacije opštine Sečanj, opštine Sečanj i mnogobrojnih sponzora.

Sečanj je u subotu bio u znaku rukometa, prisećanja i evociranja uspomena na Karasija kome je u čast organizovan ovaj memorijalni turnir. Želja organizatora je da ovaj memorijalni turnir preraste u tradicionalni, jer su to sečanjske legende rukometa i Karasi svakako zaslužili.

U prepodnevnim časovima Nataša Vukoje, supruga pokojnog predsednika, Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj, Darko Vukoje, poslanik u Skupštini AP Vojvodine, predstavnici rukometnih klubova „Hercegovina“ iz Sečnja i „Ravna Gora“ iz Zubinog Potoka posetili su grob preminulog Predraga Miloševića Karasija i položili cveće.

Pred početak turnira sve prisutne su pozdravili legendarni Stanislav Karasi, jugoslovenski i srpski reprezentativac u fudbalu, Igor Denda, predsednik rukometnog kluba „Hercegovina“, Slobodan Višekruna, generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine i Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj a I Memorijalni turnir „Karasi i legende rukometa“ svečano je proglasio otvorenim Veljko Čalija, živa legenda sečanjskog rukometa.

Publika je uživala u igri mladih rukometaša i rukometašica u kategoriji pionira a i veterana koji su svojom igrom i borbenošću pobrali ovacije i aplauze. Zadovoljstvo publike nije izostalo ni u maestralnoj igri rukometaša u kategoriji seniora. Za nijansu je ekipa Ravne Gore bila uspešnija i potpuno zasluženo osvojila prvo mesto i pobednik je I Memorijalnog turnira u rukometu „KARASI I LEGENDE RUKOMETA. Pehar je pobednicima uručila Nataša Vukoje, supruga pokojnog Predraga Miloševića Karasija.

Galerija slika

Karasilegendememorijalni turnirrukometsečanj