Magija Maje Pandurov i Gavre Vlaškalina u Sečnju

0 497

Umetničko i književno veče Maje Pandurov, književnice, umetnice i novinarke i Gavre Vlaškalina, pisca iz Zrenjanina održano je sinoć u Domu kulture u Sečnju. Njih dvoje su prisutnima priredili jedinstven događaj u kom su svi uživali. Mnogo emocija kroz poeziju, sliku i na kraju muziku.

Oni su prezentovali svoj dugogodišnji rad i uspeli da naprave zanimljivo veče koje je sve vreme držalo pažnju publike. Maja je izložila i svoje slike a mogla se čuti i muzika koju je ona radila. Ovoga puta je nosila i balsku haljinu kreatorke Marijane Didi Romanov iz Zrenjanina.

-“Zadovoljna sam kako je sve proteklo. I odzivom i prijemom kod publike. Uspela sam u nameri da dotaknemo srca i duše prisutnih. Napravili smo jedan rolerkoster emocija  na malo drugaciji način. Kroz pisanu reč, sliku i muziku. Nakon promocije sam bila oduševljena reakcijama, svako je imao neko prepoznavanje što je i bio cilj. Napravili smo zanimljivu i zabavnu atmosferu i nije bilo ni malo stereotipno već sve opušteno što su ljudi i potvrdili. Nije im bilo dosadno.  Zahvalna sam Kulturnom centru Sečanj na odličnoj saradnji kao i kolegi Gavri Vlaškalinu i Marijani Didi Romanov čiju sam balsku haljinu ovom prilikom nosila. Knjiga je izdanje Kulturnog centra Zrenjanina i IP Media 023. Sledeće umetničko veče je 14. marta u Subotici u novoj čitaonici Gradske biblioteke u 18.00h. Hvala svima koji su u Sečnju bili deo magije.”, za NMR Info izjavila Maja Pandurov.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana