Pokrajinski sekretarijat za sport dodelio sredstva za razvoj sporta u opštini Sečanj

1 822

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu na osnovu Konkursa za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju sporta u AP Vojvodini, dodelio je sredstva za podršku sportu u manjim opštinama.
U okviru programa, Sportski savez opštine Sečanj dobio je 300.000 dinara za organizovanje letnjih sportskih igara, dok su fudbalski klub “Radnički 1911” iz Jaše Tomić, fudbalski klub “Naftagas” iz Boke i fudbalski klub “Krajina” iz Krajišnika dobili po 200.000 dinara za nabavku sportske opreme.
Osim toga, osnovna škola “Aleksa Šantić” iz Sečnja dobila je 150.000 dinara za nabavku sportskih rekvizita, što će pomoći u unapređenju fizičkog vaspitanja i sportskih aktivnosti u školi.


“Zahvaljujemo se Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu i Pokrajinskoj vladi na sredstvima koja su odobrena za razvoj sporta u opštini Sečanj i na podršci koju pružaju manjim opštinama u Vojvodini. Sredstva će biti iskorišćena za organizaciju letnjih sportskih igara i nabavku sportske opreme za fudbalske klubove, kao i za unapređenje sportskih aktivnosti u našoj osnovnoj školi. Verujemo da će ova podrška doprineti razvoju sporta u našoj zajednici i poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana”, izjavio je predsednik opštine, Nebojša Meljanac.
“U ime Sportskog saveza opštine Sečanj, želim da izrazim našu zahvalnost Pokrajinskoj vladi na razumevanju i odličnoj saradnji u oblasti sporta”, izjavio je generalni sekretar Sportskog saveza, Nedeljko Vučković.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
  1. Lukac+Sebastijanov komentariše

    Kako da nas nije niko obavestijo da konkurisemo jel polu sezonu nekako cemo zavrsiti a za jesen: Nemamo sretstva da zadrzimo trenera i igracice sa strane!Pocele da pobedjuju a zasluga je trener , uprava i kadetkinje! Pozdrav!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana