Udruženje žena “Banatsko jagnje” darivalo 12 beba

0 1.004

Ana Marija, Jakov, Danica, Vuk, Ana, Vasilije, Marija, Teodora, Milan, Dušan, Branko i Aleksandar su bebe koje su ove godine darovane od strane Udruženja žena „Banatsko jagnje“.


Osma po redu humanitarna akcija “BEBO DOBRO DOŠLA NA SVET” Udruženja žena “Banatsko jagnje” iz Boke u saradnji sa udruženjima žena iz Krajišnika i Jarkovca održana je danas u Boki. Do sada je tokom osam godina od kako traje humanitarna akcija darivano 74 beba. Ove godine je darivano 12 beba iz Boke, Jarkovca i Krajišnika.


-„Zadovoljna sam učešćem roditelja koji su bili sa bebama a jedino imam zamerke za roditelje beba koji se nisu udostojili da dođu ili bar pošalju nekoga, makar komšiju ili prijatelja da preuzmu poklone kako bi ispoštovali rad žena koje su se trudile tokom cele godine. Zahvaljujem se svima na podršci i učešću na ovoj humanitarnoj akciji.“, izjavila je za NMR Info Marija Večanski, predsednica Udruženja „Banatsko jagnje“ iz Boke.


Posle podele poklona organizovan je ručak za sve goste. Stojanka Kovač i Marija Gligor su poklonile torte a piće osoba koja nije želela da je imenujemo.

 

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana