7. Manifestacija “Bebo srećan ti dolazak na svet”

0 1.252

Za sedam godina darivane 64 bebe.
Ljiljana, Una, Maša, Lenka, Aleksandra, Katarina, Ivana, Vujadin, Milan, Konstantin i Lazar su bebe koje su ove godine darovane od strane Udruženja žena „Banatsko jagnje“ iz Boke i sponzora koji su se tokom sedam godina pridružile ovoj humanitarnoj akciji.
Po sedmi put da Udruženje žena “Banatsko jagnje” organizuje manifestaciju “Bebo srećan ti dolazak na svet” u kojoj daruje poklonima sve bebe koje su rođene i žive u Boki ali i iz Jarkovca i Krajišnika u periodu između dva 19. novembra.
Iz godine u godinu ovoj akciji priključuje se sve više udruženja iz drugih mesta, kao i pojedinaca koji žele da daruju sve novorođene bebe. Pored udruženja „Banatsko jagnje“, u akciji su učestvovale i asocijacije žena iz Krajišnika i Jarkovca, kao i udruženja invalida iz Sečnja, Robna kuća Šmrkić iz Sečnja, gospođe Pavlović Anđelija i Marija Gligor.
-“Želimo da obuhvatimo što više sela iz opštine Sečanj, pa zato darivano samo prvorođene bebe. U planu nam je da sledeće godine darujemo i bebe iz Sečnja.“ rekla je predsednica Udruženja „Banatsko jagnje“, Marija Večanski zahvalivši se svima na učešću i saradnji.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana