Aktivnosti mesne zajednice Krajišnik

0 511

Mesna zajednica Krajišnik, u sklopu svojih redovnih aktivnosti u 2020. godini uložila je određena finansijska sredstva na održavanje komunalnih objekata, pre svega na adaptaciju Doma kulture i kompleksa sportskih igrališta.
-“Ostvarili smo plan sa preko 95% utrošenih sredstava a svakako nastavljamo i u 2021. godini. U Domu kulture smo odradili jedan deo terasa i tendi koje su predviđene davnim projektom od izgradnje objekta. Radi se o površini od preko 150 kvadrata koje smo uspeli da zaštitimo od propadanja. Uspeli smo da sredimo sanitarni i hodnički deo Doma kulture a od nekadašnjeg balkona napravili veliku prostoriju za potrebe članova kulturno-umetničkog društva “Jandrija Tomić Ćić” a i za potrebe ostalih organizacija i mesne zajednice. Obnovili smo veliki deo kancelarijskog nameštaja i sve što je bilo potrebno od osvetljenja do ozvučenja.” Izjavio je Slobodan Repac predsednik Saveta mesne zajednice Krajišnik.
Repac je rekao da zbog epidemiološke situacije nisu uspeli da organizuju manifestaciju “Dani Branka Ćopića” iako je sve bilo spremno ali veruje da će se to ostvariti u 2021. godini.
Inače, finansijki plan mesne zajednice Krajišnik za 2021. godinu je usvojen i vrlo brzo se očekuju nove aktivnosti o kojima ćemo vas blagovremeno izveštavati

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana