Agonija Radničkog

Naša ekipa je na prvoj ovogodišnjoj utakmici odigranoj na strani ostvarila pobedu, a to ne bilo kakvu, jer smo danas uspeli da trijumfujemo na veoma vrućem terenu u Jaša Tomiću, gde gostujuće ekipe vrlo retko pobeđuju, uzevši u obzir sve utakmice, i prvenstvene i prijateljske i naravno i tu činjenicu da naš današnji protivnik nastupa u Područnoj ligi“ – preuzeto sa zvanične fejsbuk stranice fudbalskog kluba Roham iz Nove Crnje.

Iako na prijateljskim utakmicama u pripremnom periodu rezultati nisu prioritet svaka ekipa želi da pobedi. Želja ekipe Roham je bila više nego želja, jer su svojom izuzetnom igrom, pogotovo u prvom poluvremenu u potpunosti deklasirale Radnički. Gol Janjatovića iz slobodnog udarca u 2. minutu igre je bila samo najava agonije Radničkog. Gosti ne posustaju i već u 25. minutu još jedan gol za goste. Potpuna dominacija gostiju na terenu rezultirana i trećim golom. Domaćini teškom mukom odolevaju i priželjkuju kraj prvog poluvremena. Na odmor se odlazi sa tri gola prednosti za goste, sasvim dovoljno da u drugom poluvremenu igraju opušteno, a treneru idealna mogućnost da što više igrača ubaci u igru.

U drugom poluvremenu kao što se i očekivalo, pritisak domaće ekipe je evidentan, ali ređaju se samo propuštene šanse. Gol Uljarevića nije bio dovoljan da pokrene Radnički i eventualno postignu još neki gol.

Sve u svemu utakmica završena ubedljivom pobedom gostiju od 3:1, ali nije samo rezultat taj zbog kojeg će se pamtiti ova utakmica, nego odlična igra gostiju i neshvatljivo gruba igra domaćina. Jedno je sigurno, trenera Radničkog, Peka Daria očekuje ozbiljan posao i možda neke radikalne odluke.


Galerija slika

 

fudbaljaša tomićNova CrnjaRadnickiRoham
Komentari (0)
Dodaj komentar