Radnički pobedio Budućnost iz Alibunara

Nakon poraza u 12. kolu na gostovanju u Dolovu gde je Radnički poražen rezultatom 28-21 naši rukometaši su u 13. kolu ugostili ekipu Budućnosti iz Alibunara.
Od samog starta utakmice domaći igrači igraju fenomenalnu odbranu a golman domaćih Nosović odlično brani. Iz takve odbrane krila Radničkog Ilić i Grabovac iz kontri rešetaju gol gostiju te je u 19. minutu 12-4 za domaće. Uspeli su iskusni gosti da konsoliduju svoje redove i da na poluvreme odu sa pristojnim minusom od 4 gola razlike. Rezultat na poluvremenu 14-10.
U nastavku domaći igrači nisu ostavili ni delić nade gostima a razlika se iz minuta u minut povećava. Iskusni Molnar, Miladinov i Slavković zajedno sa Moračom, Parkajićem čine neprelazni zid u odbrani te je ovaj susret rezultatski rešen već u 48. minutu. Trener Ivković je do kraja dao šansu svim igračima. Svoju šansu su iskoristili mladi Petrov strelac 2 gola i Aralica strelac 2 gola. Na kraju je rezultat 34-23 za Radnički.
Najbolji pojedinac susreta je golman Radničkog Nosović Ognjen koji je imao 17 odbrana od toga 5 sedmeraca. Moramo istaći i krila domaćih Ilić Uroša 7 pogodaka i Grabovac Kristijana 5 pogodaka.

Alibunarbuducnostjaša tomićRadnickirukomet
Komentari (0)
Dodaj komentar