Milan Vujović novi predsednik Bilećanina

Na Skupštini fudbalskog kluba Bilećanin održanoj u petak, 19. januara za predsednika Upravnog odbora izabran je Milan Vujović.
Damiru Đuriću, sada već bivšem predsedniku istakao je mandat a zbog privatnih obaveza nije se kandidovao za naredni period. Damir ističe da je Milan Vujović bio uz njega i siguran je da će dobro i uspešno voditi klub.
Vujoviću su poznate ovdašnje fudbalske prilike i najavio je da će Bilećanin nastaviti uspešnim putem.
-“Svakog rivala poštujemo i cenimo, ali najviše svoje mogućnosti, potencijal, dobru organizovanost i atmosferu. Nećemo stati, sad smo četvrti na tabeli i pokušaćemo u nastavku da uradimo više. Dobro ćemo se pripremiti kako bi odgovorili na sve izazove u prolećnom delu sezone.” istakao je Milan Vujović novi predsednik FK “Bilećanin” iz Sečnja.
Damir Đurić je ostao član Upravnog odbora i biće zadužen za igrački i stručni kadar. Ostali članovi su: Milovan i Nemanja Magovčević, Vidak Grubačić, Petar i Đorđe Vukoje, Gojko Papić, Milan Radovanović, Miodrag Milošević, Svetislav Trišić, Marko Tomović, Dejan Geca, Dragan Piljević, Miodrag Boljanović i Dušan Stojisavljević. Špiro Kravarušić je zadužen za prvu ekipu dok Nikola Uljarević vodi brigu o omladinskom pogonu.

Bilećaninfudbalklubmilan vujovićpredsedniksečanj
Komentari (0)
Dodaj komentar