David protiv Golijata

U hali sportova u Jaša Tomiću stvari ostaju nepromenjene kada je u pitanju R.K. „Radnički“. Deseto kolo TRLS grupa Banat, gosti iz Iđoša mlad i neiskusan tim, a domaćini posle dužeg vremena u kompletnom sastavu. Opisivati detalje ove utakmice bi bio uzaludan posao. Utakmica je rešena u prvih 10 minuta, a sve kasnije što se dešavalo na parketu je borba Davida i Golijata.
Svi igrači Radničkog koji su nastupali na ovoj utakmici su se upisali u strelce, ali spomenućemo najbolje: Molnar 9, Fazekaš 8, Kalapiš 8, Slavković 6 golova, a krajnji rezultat 58:28 za Radnički oslikava stanje stvari na parketu.

-„Odigrali smo utakmicu na najbolji mogući način i upisali nova dva boda. U sledećem kolu gostujemo Naftagasu iz Elemira tako da nam je ovaj meč poslužio za uigravanje ekipe, a svi momci su iskoristili ukazanu priliku. Na sledećem gostovanju nas očekuje ozbiljan protivnik, ali ako budemo odigrali utakmicu na ovom nivou očekujem pobedu i osvajanje novih bodova“ za NMR Info izjavio je Darko Ivković, trener rukometaša Radničkog.

Iđošjaša tomićRadnickirukomet
Komentari (0)
Dodaj komentar