FK „Bilećanin“ lider prvenstva

FK „Bilećanin“ igra petu uzastopnu sezonu u A ligi FSG Zrenjanin, a sudeći po rezultatima i načinu kako igra, vrlo je verovatno da ćemo ga od sledeće sezone gledati u višem rangu, mada je dosta rano donositi zaključke.
Sečanjci su trenutno lideri prvenstva, i na pauzu odlaze sa 8 bodova viška u odnosu na prvog pratioca. Imaju sve pobede, osim u duelima protiv Borca iz Zrenjanina (2:3) i Lehela (1:1). Period blage krize prekinut je ubedljivom pobedom na nominalno domaćem terenu u Jaši Tomić protiv neugodnog Naftagasa (3:0) gde su postigli tri gola, uz još nekoliko propuštenih prilika.
Klub je sve stabilniji, organizacija je na visokom nivou, a cilj se zna – borba do kraja za plasman u Područnu ligu! To potvrđuje i predsednik “crvenih” Damir Đurić.
“Zasluženo smo na vrhu, čak smo prema igrama mogli da imamo i više bodova. Skockali smo dobar sastav, marljivo radili tokom priprema i epilog je vidljiv”, izjavio je Đurić za naš portal.
Najbolji strelac ekipe je Strahinja Ognjenović, prošlogodišnje pojačanje iz sutješčanskog Radničkog. On je na 11 odigranih utakmica, postigao čak 12 golova.
„Mogu reći da sam zadovoljan kako smo se pokazali u dosadašnjem delu prvenstva. Golove koje sam postigao nisu sam plod nekog individualnog kvaliteta, već su zasluga cele ekipe. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo u istom ritmu i na proleće, a rezultat će doći sam po sebi”, rekao je Ognjenović.

Bilećaninfudballidersečanj
Komentari (0)
Dodaj komentar