Hercegovina nadigrala ekipu Apatina

Sedmo kolo PRLS i derbi u Apatinu i to kakav derbi. Susret dve prvoplasirane ekipe, domaćeg Apatina i sečanjske Hercegovine. Žargonom rečeno bitka od prvog do poslednjeg minuta.
Prvih 10 minuta igra se gol za gol. Bolju odbranu igraju apatinci i 2 promašena zicera sečanjaca i u 23. minutu je 9-7 za domaće. Vraćaju se sečanjci brzo u meč poravnavaju na 10-10. Imali su priliku i da povedu ali prave tehničku grešku, primaju gol iz kontre i Apatin vodi na poluvremenu 11-10.
Nekoliko rezultatski preokreta i smenjivanje ekipa u vođstvu je doneo nastavak meča. Beležimo 45. minut i vođstvo Apatina 19-17. U tom trenutku na gol Hercegovine staje mladi Lisov i uspešno brani nekoliko zicera i otvorenih šuteva domaćih. 49.minut sečanjci poravnavaju na 20-20. Pojačala je gostujuće ekipa igru u odbrani i uz nekoliko lakih golova iz kontri Hercegovina vodi u 51. minutu sa 22-20. Pokušali su domaći da anuliraju prednost gostiju ali mladi Lisov je na visini zadatka, te gosti dobijaju ovaj susret rezultatom 25-23.
Igrač utakmice golman gostiju Lisov Rajko.
U narednom kolu Hercegovina dočekuje ekipu Somborelektra iz Sombora.

ApatinHercegovinarukometsečanj
Komentari (0)
Dodaj komentar