Hercegovina ponovo među najboljima!

RK “Hercegovina” Sečanj – RK “Radnički” Novi Sad 35:23 (19:7)
Rukometaši Hercegovine iz Sečnja su pobedom u poslednjem kolu Druge lige Sever nad ekipom Radnički – Novi Sad 35 : 23 obezbedili povratak u Prvu ligu, nakon 12 godina.
U subotu, 25. maja 2013. godine u Hali sportova u Jaša Tomiću odigrana je prvenstvena utakmica 26. kolo DRLV – sever lige između domaće Hercegovine i ekipe Radničkog iz Novog Sada.

RK “Hercegovina“
Milićević, Savović, Aleksić , Komar, Dragutinović, Rikalo, Vukoje, Andrijašević, Nikolić, Miladinov, Berta, Damjanov, Pašajlić, Milošević, Parežanin, Šešlija, Belić i Novaković.

RK “Radnički“
Anđelić, Mišković, Rakočević, Jolović, Ilić, Ranitović, Mićović i Bojić.

Sudije: Filip Urošev i Goran Novakov iz Tomaševca
Delegat: Saša Jandrić iz Zrenjanina

Poslednje kolo DRL Srbije za rukometaše Hercegovine je bilo veoma značajno, jer bi pobedom overili poziciju br. 1 i plasman u viši rang takmičenja. Na domaćem terenu dočekali su ekipu Radničkog iz Novog Sada. Gosti su doputovali sa samo 8 igrača pa su Sečanjci lako ovaj susret rešili u svoju korist.
Od samog početka odlična odbrana domaćih predvođena golmanom Novakovićem lako rešava napade gostiju i preko kontri koje realizuju Rikalo i Miladinov domaći stiču prednost. I polukontre koje izvodi domaći tim predvođen najboljim igračem na terenu Andrijaševićem fantastično funcionišu, pa je pitanje pobednika u ovom meču rešeno u prvih 15 minuta. Usled takvog vođstva trener Čorlija na teren šalje mlade igrače a oni nošeni publikom koja je ispunila halu u Jaša Tomiću pokazuju kvalitet i prednost uvećavaju a u tim trenutcima slavlje je moglo da počne. Ovom utakmicom je Hercegovina stavila tačku na veoma uspešnu sezonu i kao prva plasirala se i prvu ligu Srbije.
Najviše golova za Hercegovinu postigli su: Nikolić Aleksandar 11, Andrijašević Goran 9 i Rikalo Danilo 4.

Redakcija NMR Info čestita ekipi Hercegovine na velikom uspehu!

Galerija slika

Izjave igrača, trenera…
Kompletna utakmica
HercegovinaNovi SadRadnickirukometsečanj
Komentari (0)
Dodaj komentar