Ivković – Momci sa klupe odradili sjajan posao

Duel u Adi je uvek derbi bez obzira na rang i položaj na tabeli. Tako je bilo i u subotu, 20. septembra 2014. godine u drugom kolu DRLS Sever.
Početak utakmice igra se gol za gol, a Radnički prvi put ima prednost od dva gola u 11. minute. Od tada, pa sve do dvadest petog minuta Ada dominira i vodi sa tri gola razlike. Da se domaćin ne “odlepi” pobrinuo se Molnar koji vraća u život goste, pa je na poluvremenu je 15:15.

Odbrana na čelu sa Avdalovićem dobro otvara drugo poluvreme, pa gosti vode sa tri razlike u 36. minutu. Tada na scenu stupaju Pašajlić, Molnar i Slavković praćeni Miladinovim i Poparom rešetaju mrežu domaćih, pa je u 52. minuti šest razlike za goste. Domaćin u dva navrata prilazi na minus tri, ali to je sve što mogu da urade, pa je na kraju 30:34 za momke iz Jaša Tomića.

-“Ovo je pobeda celog tima i svi igrači su dali doprinos. Ni u ovom meču nismo bili kompletni, ali su momci sa klupe ovog puta odradili sjajan posao” – za NMR Info izjavljuje Darko Ivković, trener rukometaša Radničkog.

Adajaša tomićRadnickirukomet
Komentari (0)
Dodaj komentar