Korak do titule

U 11. Kolu TRLS grupa Banat ekipa Radničkog je gostovala ekipi Naftagasa iz Elemira, a utakmica je odigrana u Zrenjaninu u dvorani Medison.
Od prvog momenta utakmice gosti pokazuju da je uloga favorita s pravom dodeljena njima. Ozbiljan pristup utakmici dobra igra u odbrani i mnogo takozvanih lakih golova su karakteristike igre Radničkog, pa se na poluvreme odlazi rezultatom 11:17 za goste.
I nastavak utakmice nije doneo promenu na parketu a prednost gostiju raste. Ipak, moramo napomenuti 37. i 38. minut utakmice, u 37.minutu su kod gostiju isključeni Pašajlić i Čizmašev a u 38. neopravdano su isključeni Popara i Molnar i ako su na terenu od igrača samo Stevanović i Slavković Radnički prima 2 gola, ali i postiže 3 pogotka. Tako se razlika i u tim momentima povećava, pa je na kraju 21:35 goste.
Najefikasniji u redovima gostiju Slavković 8 pogodaka, Molnar 6 pogodaka i Čizmašev 6 pogodaka.

-„Još jedan korak ka osvajanju titule je načinjen. Igrali smo protiv tima koji je u dosadašnjem delu prvenstva imao 7 pobeda i dva poraza, ali smo odigrali kvalitetnu utakmicu i lako osvojili nove bodove. Zadovoljan sam pristupom i borbenošću svoje ekipe“ – izjavio je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba Radnički iz Jaše Tomić.

Elemirjaša tomićRadnickirukomet
Komentari (0)
Dodaj komentar