Milovan Skoko za prvi poraz Zadrugara

FK “Radnički“ Sutjeska – FK “Zadrugar“ Lazarevo 1:0 (0:0)
U subotu, 7. septembra 2013. godine u Sutjesci odigrana fudbalska utakmica Područne lige Zrenjanin između domaće ekipe Radničkog i Zadrugara iz Lazareva.

FK “Radnički“ Sutjeska
Stamenković Mirko, Boljanović Veljko, Vukoje Petar, Skoko Vladimir, Ognjenović Strahinja, Miloš Mihael, Kolundžić Ivan, Lukić Veljko, Skoko Milovan, Krnetić Aleksandar, Dubljević Šćepan, Miloš Mojsije Marjan, Glušica Nemanja, Škrbić Nikola, Kondan Kristijan i Žeželj Dragan.

FK “Zadrugar“ Lazarevo
Stanišić Mladen, Lazić Marko, Tasić Vladimir, Simanić Miroslav, Moćević Slavko, Grbušić Vladimir, Đurović Igor, Sladojević Nemanja, Jakšić Danijel, Popović Darko, Stanišić Vladan, Vidaković Nenad, Furtula Dušan, Čečarić Danijel i Guzina Bojan.

Glavni sudija: Milin Jovica iz Žitišta
Prvi pomoćnik sudije: Simić Srđan iz Ravnog Topolovca
Drugi pomoćnik sudije: Zorić Nikola iz Žitišta
Delegat: Petković Ljubinko iz Žitišta

Pred nesto više od 300 gledalaca u komšijskom derbiju snage su odmerili domaći Radnički i Zadrugar iz Lazareva. Na samom startu meča, igrao se 6. minut, nakon akcije kapitena Kolundžića i Vladimira Skoka,na dodavanije V.Skoka Milovan Skoko šutem sa nekih 5 do 6 metara donosi vođstvo domaćinu. U nastavku lopta je uglavnom u nogama gostujućih igrača, ali bez ikakve opasnosti na gol Stamenkovića, izuzev šuta Grbušića u 30. minutu kada je uz pomoć Stamenkovića jedna lopta udarila u prečku i završila u korneru.

Vredno pažnje je šansa nakon dobro izvedenog kornera Vukoje udara glavom udara a lopta udara u stativu i odbija se na nekih 12-13 metara gde tuče Kolundžić, ali lopta odlazi iznad gola.

U drugom poluvremenu ista slika. Gosti imaju veći posed lopte u svojim nogama, ali domaćin stvara tri izgledne šanse koje Kolundzic, Lukic i Krnetic propuštaju.

– „Kao i što smo očekivali, upisali smo tri boda na koja smo računali pre ovoga meča. Možda malo teže, ali da su Vukoje i Kolundžić iskoristili one šanse nakon kornera, utakmica bi imala sasvim drugaciji tok . Sve u svemu, zadovoljan sam rezultatom. Ostali smo jedina neporažena ekipa u ligi a sada smo skroz okrenuti mislima na Stepu. Idemo tamo da se nadigravamo, verovatno kompletni povratkom Pavicevica i da uzmemo bod, ako ne i sva tri“ izjavio je strelac jedinog gola na meču, Milovan Skoko za NMR Info.

Galerija slika

fudbalLazarevoRadnickiSutjeskaZadrugar
Komentari (0)
Dodaj komentar