Najbolju riblju čorbu spremio Perica Čolak iz Bašaida

U sklopu manifestacije Tamiških dana opštine Sečanj u nedelju je održano takmičenje u kuvanju riblje čorbe u organizaciji opštine Sečanj i Turističke organizacije opštine Sečanj. Takmičenje je održano na plaži Mamuze a učestvovala je 31 ekipa.
Prvo mesto i nagradu u iznosu od 20.000,00 dinara osvojio je Perica Čolak iz Bašaida. Drugo mesto i 10.000,00 dinara pripalo je Danku Radanu iz Seleuša a treće mesto i 5.000,00 dinara osvojio je Đorđe Šerbedžija iz Bačke Palanke.
-“Ove godine oborili smo rekord po broju učesnika i sa sigurnošću mogu da kažem da je konkurencija bila izuzetno jaka. Uspeli smo da okupimo najveće majstore u kuvanju riblje čorbe i prvake poznate u celoj Vojvodini. Utisci su fenomenalni, plaža uz Tamiš je bila prepuna posetilaca, nadam se smo bili dobri domaćini i da se sledeće godine vidimo u još većem broju. Zahvaljujemo se ribnjaku „Sutjeska“ koji je obezbedio svu potrebnu količinu ribe za potrebe takmičenja.”, izjavila je Miljana Milošević direktorka Turitičke organizacije opštine Sečanj.

Galerija slika

opstinariblja corbasečanjtakmicenjeTamiški dani
Komentari (0)
Dodaj komentar