Najbolju riblju čorbu spremio Perica Čolak iz Bašaida

0 1.160

U sklopu manifestacije Tamiških dana opštine Sečanj u nedelju je održano takmičenje u kuvanju riblje čorbe u organizaciji opštine Sečanj i Turističke organizacije opštine Sečanj. Takmičenje je održano na plaži Mamuze a učestvovala je 31 ekipa.
Prvo mesto i nagradu u iznosu od 20.000,00 dinara osvojio je Perica Čolak iz Bašaida. Drugo mesto i 10.000,00 dinara pripalo je Danku Radanu iz Seleuša a treće mesto i 5.000,00 dinara osvojio je Đorđe Šerbedžija iz Bačke Palanke.
-“Ove godine oborili smo rekord po broju učesnika i sa sigurnošću mogu da kažem da je konkurencija bila izuzetno jaka. Uspeli smo da okupimo najveće majstore u kuvanju riblje čorbe i prvake poznate u celoj Vojvodini. Utisci su fenomenalni, plaža uz Tamiš je bila prepuna posetilaca, nadam se smo bili dobri domaćini i da se sledeće godine vidimo u još većem broju. Zahvaljujemo se ribnjaku „Sutjeska“ koji je obezbedio svu potrebnu količinu ribe za potrebe takmičenja.”, izjavila je Miljana Milošević direktorka Turitičke organizacije opštine Sečanj.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.