Nemoćni rukometaši Vladimirovca

Rukometaši Radničkog nezaustavljivi protiv ekipe Vladimirovca
U 25. kolu PSRL grupa Vojvodina u Jaši Tomić odigrana rukometna utakmica između Radničkog i Vladimirovaca, direktnog konkurenta za šesto mesto na tabeli, koje određuje plasman u viši rang takmičenja.
Gostujuća ekipa je došla na ovu utakmicu u nekompletnom sastavu, bez svog najboljeg igrača i prvog strelca tima Damira Inđića.
Na utakmici je rezultatska neizvesnost trajala samo u prvih deset minuta gde se igralo “gol za gol”, a od desetog minuta igrači gostiju prave veliki broj tehničkih grešaka u fazi napada što igrači Radničkog koriste i preko desnog krila Vukoje Stefana i levog krila Slavković Nemanje ostvaruju razliku postizanjem lakih golova iz kontri. Na poluvremenu se odlazi na odmor sa rezultatom 22:16.
U drugom poluvremenu ulaskom svežih igrača sa klupe Janjića, Rikala i Bančova ekipa Radničkog podiže nivo igre u odbrani i samim tim razlika raste iz minuta u minut da bi najveća prednost bila na samom kraju utakmice koja se završila rezultatom 45:29.
Svojom igrom na ovoj utakmici posebno su se istakli desno krilo Vukoje Stefan strelac deset golova, srednji bek Aleksandar Nikolić strelac devet golova i kapiten Slavković Nemanja strelac osam golova.

-“Prve značajne minute u seniorskoj konkurenciji ubeležio je srednji bek Bančov Dimitrije, rođen 1996. godine, koji je odigrao 25 minuta u drugom poluvremenu na poziciji srednjeg beka i uspešno zamenio opravdano odsutnog Fazekaša” – rekao je trener Darko Ivković.

U sledećem kolu rukometaši Radničkog gostuju ekipi Bezdana sa kojom su utakmice uvek neizvesne bez obzira gde se odigravaju tako da se očekuje neizvestan duel. Nadamo se da će naši momci u tom meču izaći kao pobednici.

Galerija slika

jaša tomićRadnickirukometVladimirovac
Komentari (0)
Dodaj komentar