Održan prvi Carp Cup u Krajišniku

U nedelju, 24. maja održan je prvi Carp cup na jezeru „Amur“ u Krajišniku u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca „Amur“.
Na takmičenju učestvovalo 29 ekipa sa po 2 člana i to iz Krajišnika, Sečnja, Jaše Tomića, Neuzine, Zrenjanina, Botoša, i Itebeja.
Po veoma lošem vremenu, vetru i povremenoj kiši riba je radila ispod očekivanja ali to nije mnogo uticalo na takmičare, niti umanjilo čar pecanja. Ulovljeno je 29 šarana i amura ukupne težine 64 kg. Prosečna težina ribe je bila 2,2 kilograma.
Prvo mesto osvojila je ekipa“Vivko i Živko“ iz Itebeja (Imre i Tibor Čirok). Ekipa“Propali Alasi“u sastavu Jožić Miloš i Lazić Dejan, osvojila je drugo mesto dok je treće pripalo ekipi „Crazy Carp“ iz Neuzine za koju su nastupili otac i sin, Igor i Uroš Vlajnić. Najveću ribu, šarana teškog 4,15 kg, ulovio je najmlađi takmičar Pandurov Aca iz ekipe“Deda i unuk“ iz Itebeja.

-„Proglašenje pobednika i dodela pehara obavljeno je u „lovačkom domu“ uz fantastičan gulaš koji je spremila prekaljena kuvarica Dana Vokić, kojoj smo svi veoma zahvalni. U ime Upravnog odbora i svih članova udruženja, zahvaljujem se lovačkom društvu „Zec“ koje nam je ustupilo njihov dom bez naknade. Još jednom se zahvaljujem učesnicima i svima koji su bilo kako pomogli da organizujemo ovo uspešno takmičenje“ izjavio je za NMR Info Željko Savić predsednik Udruženja sportskih ribolovaca „Amur“ iz Krajišnika.

amurcarp cupKrajisnikpecanjetakmicenje
Komentari (0)
Dodaj komentar