Održan prvi Carp Cup u Krajišniku

0 1.773

U nedelju, 24. maja održan je prvi Carp cup na jezeru „Amur“ u Krajišniku u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca „Amur“.
Na takmičenju učestvovalo 29 ekipa sa po 2 člana i to iz Krajišnika, Sečnja, Jaše Tomića, Neuzine, Zrenjanina, Botoša, i Itebeja.
Po veoma lošem vremenu, vetru i povremenoj kiši riba je radila ispod očekivanja ali to nije mnogo uticalo na takmičare, niti umanjilo čar pecanja. Ulovljeno je 29 šarana i amura ukupne težine 64 kg. Prosečna težina ribe je bila 2,2 kilograma.
Prvo mesto osvojila je ekipa“Vivko i Živko“ iz Itebeja (Imre i Tibor Čirok). Ekipa“Propali Alasi“u sastavu Jožić Miloš i Lazić Dejan, osvojila je drugo mesto dok je treće pripalo ekipi „Crazy Carp“ iz Neuzine za koju su nastupili otac i sin, Igor i Uroš Vlajnić. Najveću ribu, šarana teškog 4,15 kg, ulovio je najmlađi takmičar Pandurov Aca iz ekipe“Deda i unuk“ iz Itebeja.

-„Proglašenje pobednika i dodela pehara obavljeno je u „lovačkom domu“ uz fantastičan gulaš koji je spremila prekaljena kuvarica Dana Vokić, kojoj smo svi veoma zahvalni. U ime Upravnog odbora i svih članova udruženja, zahvaljujem se lovačkom društvu „Zec“ koje nam je ustupilo njihov dom bez naknade. Još jednom se zahvaljujem učesnicima i svima koji su bilo kako pomogli da organizujemo ovo uspešno takmičenje“ izjavio je za NMR Info Željko Savić predsednik Udruženja sportskih ribolovaca „Amur“ iz Krajišnika.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana