Opština nagradila 85 uspešnih studenata

Galerija slika

Tradicionalnu Svetosavsku nagradu za najbolje studente sa područja opštine Sečanj ove godine je dobilo osamdesetpet studenata sa prosekom višim od osam. Po 20.000,00 dinara i knjigu nagrađenim studentima je uručio predsednik opštine Sečanj, Predrag Milošević Karasi u petak, 27. januara 2017. godine.

U pozdravnom govoru predsednik Milošević je čestitao studentima i zahvalio roditeljima podsećajući sve prisutne da je organizovan besplatan prevoz za učenike u velikoj meri pomogao i da to nije ostvareno bar 30 posto učenika ne bi završilo školovanje. Veliki su troškovi prevoza koje roditelji ne bi mogli da podnesu a samo za učenike iz Jarkovca koji se školuju u Zrenjaninu mesečna karta iznosi preko 17 hiljada dinara. Uprkos svim problemima danas nagrađujemo 85 studenta koji su ispunili uslove i imaju prosek veći od 8.00 ali ne treba zaboraviti i sve ostale studente. Ponosam sam da naša mala opština ima tako veliki broj uspešnih studenata i da je to velika stvar za sve nas – izjavio je Milošević.

Posle svečane dodele nagrada uspeli smo da porazgovaramo sa Predragom Miloševićem, predsednikom opštine Sečanj.

Iznos novčane nagrade je ipak ostao isti

Uprkos sugestijama i pritiscima mnogih da se skupštinskom odlukom smanji iznos nagrade uspeo sam da se to ne dogodi smatrajući da je i suma od 20 hiljada dinara mala jer je iznos isti već dugi niz godina. Nagradu smatram motivacionom za sve studenta ali da će više ulaganja i briga opštine za studente biti još jedan od naših prioriteta.

Spisak studenata:

studenti – 1

studenti – 2

studenti – 3

studenti – 4

Karasinagradaopština sečanjstudentiuspešni studenti
Komentari (0)
Dodaj komentar