Opština nagradila 85 uspešnih studenata

0 1.059

Galerija slika

Tradicionalnu Svetosavsku nagradu za najbolje studente sa područja opštine Sečanj ove godine je dobilo osamdesetpet studenata sa prosekom višim od osam. Po 20.000,00 dinara i knjigu nagrađenim studentima je uručio predsednik opštine Sečanj, Predrag Milošević Karasi u petak, 27. januara 2017. godine.

U pozdravnom govoru predsednik Milošević je čestitao studentima i zahvalio roditeljima podsećajući sve prisutne da je organizovan besplatan prevoz za učenike u velikoj meri pomogao i da to nije ostvareno bar 30 posto učenika ne bi završilo školovanje. Veliki su troškovi prevoza koje roditelji ne bi mogli da podnesu a samo za učenike iz Jarkovca koji se školuju u Zrenjaninu mesečna karta iznosi preko 17 hiljada dinara. Uprkos svim problemima danas nagrađujemo 85 studenta koji su ispunili uslove i imaju prosek veći od 8.00 ali ne treba zaboraviti i sve ostale studente. Ponosam sam da naša mala opština ima tako veliki broj uspešnih studenata i da je to velika stvar za sve nas – izjavio je Milošević.

Posle svečane dodele nagrada uspeli smo da porazgovaramo sa Predragom Miloševićem, predsednikom opštine Sečanj.

Iznos novčane nagrade je ipak ostao isti

Uprkos sugestijama i pritiscima mnogih da se skupštinskom odlukom smanji iznos nagrade uspeo sam da se to ne dogodi smatrajući da je i suma od 20 hiljada dinara mala jer je iznos isti već dugi niz godina. Nagradu smatram motivacionom za sve studenta ali da će više ulaganja i briga opštine za studente biti još jedan od naših prioriteta.

Spisak studenata:

studenti – 1

studenti – 2

studenti – 3

studenti – 4

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana