Predstava „Pozovi M radi užitka“ u Sečnju

0 1.059

Vrlo uzbudljiva pozorišna sezona planira se i ove godine u OKC-u. Već 30. januara imaćete priliku da pogledate predstavu koja je obišla celu Srbiju. Reč je predstavi „Pozovi M radi užitka“ koju je režirala poznata spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović.

Kako piše u opisu predstave, „Pozovi M radi užitka“ je priča o kurvanju, o nama danas i ovde. O našim životima koji su imitacije onoga o čemu smo sanjali, o nevidljivim rukama koje kroje našu nesreću, i o našem batrganju da preživimo.

To je tragikomična priča

Priča o umetnicima u tranziciji, o dvema glumicama i jednom piscu koji se snalaze kako znaju i umeju u vreme sunovrata svih vrednosti.

Nekadašnja glumica Narodnog pozorišta, Olga Krunić, već zaboravljena i bez posla, za svog sina, mladog pisca, dramaturga, ima jednu verziju svog života – zarađuje tako što čita velike pisce u Udruženju slepih. Njen sin preživljava tako što piše reklame za jetrenu paštetu, i sanja da napiše dramu kojom će vratiti majku na scenu, i u kojoj će glumačku šansu dobiti i njegova devojka, takođe glumica bez posla.

Ali snovi su jedno, a stvarnost je sasvim drugo.
Zato svi lažu.

Ne propustite kako se ova priča razvija uz sjajne glumačke talente Katarine Žutić, Snžane Savić i Ivana Jevtovića. 

Predstava je zakazana za 19.30 a ulaz je slobodan.

Predstava i promocija knjiga

Pre samog početka predstave, spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović će reći nešto i o svojoj najnovijoj knjizi, koja će nakon predstave moći i da se kupi.

Besplatan prevoz

Za meštane iz Jaše Tomića, Neuzine i Jarkovca obezbeđen je i besplatan prevoz za one koji bi da pogledaju predstavu.

Ovako će izgledati raspored polaska:

Jaša Tomić u 19:00

Jarkovac u 18:45

Neuzina 19:00.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana