Kako da konkurišete za posao u Pan Food-u u Sutjesci?

0 2.055

Konkurisanje za posao je procedura sa kojom poslodavcu u startu stavljamo do znanja koliko nam je stalo da dobijemo posao. Pažljivo sastavljen CV koji će poslodavcu privući pažnju mora biti vizuelno uočljiv, detaljno popunjen potrebnim podacima, ali pre svega pismen.

Kako napisati CV?

Imajte na umu da se CV sastavlja u odnosu na to za koju poziciju konkurišete, pa samim tim i pišete podatke o vama koji su za tu poziciju potrebne.
CV ne treba da ima više od dve strane, jedna strana je čak i idealna. Forme CV-jeva možete pronaći ovde i skinuti sasvim besplatno.
Sledeći korak jeste da uz svoju fotografiju i lične podatke popunite prvi deo CV obrasca.

Obavezni su sledeći podaci:
Ime i prezime
Datum i mesto rođenja
Adresa stanovanja
Broj telefona
Email adresa

Sledi poglavlje koje obuhvata vaše obrazovanje i radno iskustvo.

Ne morate pisati baš svaki posao koji ste radili, već one koji najviše mogu da ukažu na to da ste vredna i radna osoba. Ako niste radili i to je u redu, napišite nekoliko redova o tome zašto želite da počnete radite.

Poslodavcu će značiti i kakav je bio opis rada na određenoj poziciji na kojoj ste bili. Iskoristite to da bliže uputite poslodavca šta sve možete da radite.
Nemojte preterivati jer ukoliko prođete prvi krug, na intervjuu morate biti iskreni.

Šta je još potrebno za dobar CV?

Ono što je potrebno jeste da napišete koji je stepen vašeg poznavanje rada na računaru i engleskog jezika. Poznavanje rada na računaru podrazumeva da znate da koristite Google pre svega, potom i MS Office, pretežno Word i Excel programe.
Kada je engleski jezik u pitanju, poslodavci danas očekuju da umete da čitate, razumete i razgovorate na engleskom jeziku na minimum srednjem nivou.

Šta ukoliko želite da konkurišete za posao u fabrici Pan Food?

Fabrika Pan Food traži radnike koji će prvo biti pozvani na probni rad. Oni koji se najbolje pokažu imaće priliku da dobiju stalno zaposlenje.
Međutim, konkurs je i dalje u toku i trajaće do 6. februara.
Ono što je potrebno jeste da popunite CV, ali i da u posebnom dokumentu otkucate i propratno pismo koje će podrazumevati za koje pozicije konkurišete.

Ako CV nosite lično, sve treba da bude otkucano i odštampano. Dakle CV plus još jedan papir na kojem ćete otkucati za koje pozicije konkurišete.

Ukoliko šaljete mejlom, procedura je ista, osim što u telu mejla možete napisati za koje pozicije se javljate, ne morate poseban dokument kucati.

Sve to nosite ili šaljete:

  • elektronski na adresu office@fabrikapovrca.rs, ili
  • u pisanoj formi na adresu Borisa Kidriča bb, Sutjeska, sa napomenom – prijava na oglas

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana