Plahin ponovo predsednik

Novo rukovodstvo, novi izazovi!
Izborna skupština fudbalskog kluba Radnički, održana u nedelju, 20. januara 2013. godine na mesto predsednika izabrala ponovo Plahin Arsena, novi Nadzorni odbor i u celosti prihvatila predloge novog predsednika za članove Upravnog odbora.

U Nadzornom odboru, koji ima tri člana su: Parivodić Slavoljub, Jerkov Živa i Lazić Miodrag. U Upravnom odboru kluba su: Arsen Plahin, Zoran Milivojević, Laslo Lukač, Spaso Mladenovski, Zoran Nehez, Slobodan Janjić, Mladen Raič, Novak Zubac, Dario Peka, Jovica Marković i Petković Predrag. Još u toku ove nedelje se očekuje prvi sastanak Upravnog odbora gde će se između ostalog birati sekretar kluba i krenuti sa ispunjavanju obećanja i zacrtanih ciljeva za naredni period.

-„Upravni odbor ima težak zadatak, pre svega što je prethodni postavio visoke standarde“ prve su Arsenove reči u kratkom izlaganju na kom je prisutnima između ostalog obelodanio ciljeve odbora. Pre svega, prioriteti su završetak građevinskih radova, započeti i završiti u kalendarskoj godini izuzetan projekat koji je u saradnji sa Rumunijom. Napokon završiti i odštampati monografiju fudbalskog kluba. Ponovo formirati sopstvenu školu fudbala koja će doprineti na masovnosti kod dece a svakako je u obavezi vezano za pomenuti projekat. Posebno raditi na imidžu kluba, markentiški se bolje predstavljati a planirano je i podizanje internet stranice. Ponovo uvesti članarinu!

Na dan Svetog Jovana davne 1911. godine osnovan je fudbalski klub „Radnički“. Klub  je slavu slavio svake godine do početka II svetskog rata a ponovo uveo tek 2010. godine. Slavu su simbolično proslavljali članovi upravnog odbora a po prvi put od ove godine se proslavila kako dolikuje i prema Bogu i prema tradiciji. Sveštenik Miladin Jović je osveštao kolač i održao prigodan govor poželevši sreću i uspehe fudbalskom klubu. Slavski kolač su lomili svi prisutni gosti, igrači i članovi kluba. Po prvi put je i biran kum a ove godine su zajednički kumstvo prihvatili Lazić Miodrag i Plahin Arsen.

Galerija slika

ArsenfudbalpredsednikRadnickislava
Komentari (0)
Dodaj komentar