Pobeda Somborelektra

U hali sportova u Jaša Tomiću u nedelju, 27. maja 2012. godine u 27. kolu DRSL grupa Sever rukometaši Hercegovine igrali protiv ekipe Somborelektra iz Sombora.
Već u prvim minutima igre žestok pritisak gostujuće ekipe, tri napada tri gola. Rukometaši Hercegovine zbijaju redove u odbrani i uspevaju da ublaže pritisak Somborelektra čak da do sredine prvog poluvremena pređu u vođstvo. To je bilo sve što su rukometaši Hercegovine uspeli da urade na ovoj utakmici. Somborelektro ponovo pojačava napad i do kraja poluvremena pravi razliku od čak pet gola. Rezultat prvog poluvremena 12:17.
U drugom poluvremenu skoro sličan scenario iz prvog dela igre, ali u korist Hercegovine. Odlično igrom mladih Aćimovića i Vukoja ekipa Hercegovine uspeva da smanji razliku u rezultatu i sve do kraja utakmice bili samo gol, dva do nerešenog. Na žalost, ekipa Hercegovine nije imala sreće i meč izgubila rezultatom 27:28. Somborelektro je zasluženo pobedio, mada boljom igrom ekipe Hercegovine u drugom poluvremenu ni nerešen rezultat nebi bio za kritiku.

Galerija slika

HercegovinarukometsečanjSomborSomborelektro
Komentari (0)
Dodaj komentar