Poraz na svom terenu

Utakmica 5. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin u kategoriji pionira odigrana u Jaši Tomić u subotu, 3. oktobra 2015. godine. Radnički 1911 je na svom terenu igrao protiv ekipe 1. oktobra iz Srpskog Itebeja.

Iako su gosti postigli gol već u 3. minutu igre to nije uticalo na domaće igrače koji su u prvom poluvremenu bili bolji, ali sa dosta propuštenih šansi. Gol za goste je dao Matić Milenko a drugi u 18. minutu Živanov Aleksa. Tada nastupa serija odlične igre domaćina koji do kraja poluvremena postižu dva gola. Prvi je u 25. minutu dao Sabo Dejan, a drugi u 28. Guran Boris. Grub prekršaj i isključenje u 30. minutu Matić Milenka i igra gostiju sa deset igrača bila je velika šansa da Radnički 1911 postigne još nekoliko golova i eventualno zabeleži prvu pobedu, ali jednostavno nisu imali sreće. Treći gol za goste u 41. minutu postiže Cirok Ervin.

Drugo poluvreme prolazi u izjednačenoj igri oba tima, ali se ubrzo uočava umor kod domaćina što gosti uspešno koriste. Iako sa deset igrača preuzimaju igru i znalački koriste kontre. Pobednički gol za goste postiže Đolai Ervin u 65. minutu.

Galerija slika

1.oktobarfudbalpioniriRadnički 1911Srpski Itebej
Komentari (0)
Dodaj komentar