Poraz Radničkog 1911 i veliko pitanje opstanka u ligi

Juče, 26. maja u Jaša Tomiću odigrana fudbalska utakmica 31. kola PFL Zrenjanin. Radnički 1911 je na svom terenu igrao protiv ekipe Vojvodine iz Bašaida.
Pre početka utakmice minutom ćutanja odana je poslednja pošta preminulom Krtolica Ljubi Đikanu najvernijem vatrenom navijaču i ljubitelju fudbalskog kluba “Radnički 1911”.
Slede važne utakmice za polovinu ekipa jer kako se govorka najverovatnije će iz lige ispasti ni manje ni više nego osam klubova. Tri kola do kraja odrediće ko ostaje a ko napušta ligu. Radnički 1911 je porazom od ekipe MSK pogoršao svoju situaciju. Osvojenim bodom u gostima davalao je nadu a današnjim porazom gotovo je sigurno da će ispasti iz lige ako se govorkanja obistine.
Pred početak utakmice primetna nervoza i napetost kod igrača obe ekipe. Šok za domaću ekipu usledio je već u 4. minutu igre kada gol za goste postiže Todorov Milan. Do 18. minuta igre pritisak Radničkog 1911 i izjednačenje golom Pejin Marka i dve stopostotne propuštene šanse ekipe iz Bašaida daje nadu da će osvojiti toliko važna tri boda. Prvo poluvrememe završeno nerešenim rezultatom.
Prvih dvadesetak minuta drugog poluvremena odolevala je ekipa Radničkog 1911 kada nastaje haos. Ekipa Vojvodine golovima Grujić Gorana u 67. i 77. i Delić Save u 85. minute uspela je da pobedi i osvoji tri boda.

Galerija slika

Bašaidfudbaljaša tomićRadnički 1911vojvodina
Komentari (0)
Dodaj komentar